19 Şubat 2014 Çarşamba

sarı limon sarı şeker

şubat ayının sonlarını, mart ayı sürecini oldum olası sevmemişimdir. Şubat ayının kısalığından mı, zamanın çabucak geçmesine olan kaygımdan mı ya da beklediğimiz o yeni yıl heyecanının aslında kocaman bir yanılsama olduğunu farkettirmesinden mi bilmiyorum nedenlerini..
Belki de gün ışığından az yararlandığımız bu mevsimsel geçişlere, duygu durumumun ayak uyduramamasının da eklediği psikolojik bir ruh halindendir bu sevmeyişlerim.
Çocuk sahibi olmanın bir getirisi de bünyenizin şımarmasına izin vermeyip öyle ' depresyona giriyorum ' , ' aman biraz da melankolik takılayım' 'atarım var atarım sonra gider yatarım' gibi duygusal durum, alışkanlık ve sosyal çevre ile ilişkilerinizi akışına bırakıp dalgalanmalara kolay kolay kapılmayı kendi kendinize engelleyebilmenizdir. Hasta olmak istemezsiniz, her konuda tutarlılık istersiniz ve öyle eskiden olduğu gibi geceleri ayak gündüz yatak da yapamazsınız. Yaparsınız, olur ama sonuçlarına da katlanmak zor olabilir. Amaaan bilen bilir sarı limon sarı şekerdir herşeye rağmen hayat da idare eder derecede güzeldir...




 
 
 
 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder